Workshops oorbellen/ringen maken met polymeerklei.

 

 

Wat denk je van samen een gezellige middag oorbellen en / of ringen te maken?

Schrijf je dan snel in voor onze workshops!

 

De workshops gaan door bij mij thuis in Merksem (Van Praetlei 142) tenzij anders vermeld.

 

Tijdens deze workshop leer je de geheimen van het werken met polymeerklei en ontdek je hoe je prachtige, gepersonaliseerde juwelen kunt creëren. Of je nu een doorgewinterde knutselaar bent of nog nooit klei hebt aangeraakt, deze workshop is toegankelijk voor alle niveaus.

 

Er zijn ook speciale workshops voor een volwassene met een kind. Super leuk om cadeau te doen!!  Alle duo's zijn welkom!  (papa's, grootvaders, peters, nonkels, ... zijn ook welkom!). 

Leeftijd kinderen: vanaf 8 jaar tot +/- 14 jaar.

 

Je kan zelf kiezen wat je maakt: oorbellen en / of ringen , 3 stuks in totaal. Al het materiaal is inbegrepen.

De workshop duurt ongeveer 3 uur.  Er zal koffie en thee voorzien worden.

 

De workshop gaat pas door wanneer er min. 4 personen ingeschreven zijn. We werken in kleine groepjes van max 7 personen.

 

Ik stel zelf een groepje vriend(inn)en samen

Wil je graag een workshop met je vriend(inn)en, familie, buren , ...  stuur dan even een berichtje en dan zoeken we een datum die voor iedereen past. De workshops worden in Merksem gegeven, maar ze  kunnen ook op locatie gegeven worden.

 

  • Minimum inschrijvingen.

     

    Indien het minimum van 4 deelnemers niet gehaald zou worden, hebben we het recht om de workshop te annuleren en krijg je de kans om aan te sluiten bij een andere workshop of we  betalen het reeds betaalde bedrag terug.